Top darčeky pre ženy

Top darčeky pre ženy

A nemusíš pre ne chodiť ďaleko. Väčšina z nich sa dá vybaviť cez internet alebo jedným telefonátom.

Deň pre seba

Hlavne maminy túžia po poriadnom oddychu. Dopraj tej svojej jeden deň, ktorý bude len a len jej. Stačí vybaviť darčekové poukazy. Ideálne je dohodnúť sa vopred aj s jej najlepšou kamoškou, aby aspoň niektoré z aktivít absolvovali spolu. Napríklad v tomto poradí:

  1. wellness – sauna, masáž, bazén
  2. obed v obľúbenej reštaurácii
  3. kaderníčka –zostrih, farba, účes
  4. kozmetika a vizáž – masáž tváre a make-up podľa výberu
  5. fotenie u profesionálneho fotografa – určite ju poteší niekoľko krásnych fotiek

Takýto špeciálny deň jej môžeš dopriať 31.decembra a s dokonalým účesom aj make-upom môže ísť rovno na silvestrovský večierok. Alebo v deň jej narodenín, vtedy si zaslúži byť skrátka najkrajšia :)

 

Lístky do kina, divadla, na koncert

Ak nechodí do kina či divadla každý týždeň a miluje pozeranie filmov, divadelných hier, baletu, alebo dlhšie túži ísť na koncert svojej obľúbenej kapely, lístkami nič nepokazíš. Len sa traf do jej žánru, nie do toho tvojho, ok? :)

Balíček pre krásne vlasy

Poukaz ku kaderníčke + vyživujúcu masku podľa jej typu vlasov + vitamíny na vlasy. Napríklad vitamíny Bloom Robbins, ktoré podporujú silu a hlavne zdravie  vlasov. Vďaka prospešným látkam, ktoré obsahujú, pomáhajú vlasom, aby boli lesklejšie, pevnejšie, žiarivejšie. Bloom Robbins kapsule obsahujú vitamíny A, B, C, D, biotín, zinok, selén, ale aj kyselinu listovú, kyselinu hyalurónovú, aminokyseliny, výťažok z kokosovej vody či morský kolagén. A pokiaľ sa jej tento darček zapáči, máš vystarané pri každej príležitosti na celý rok :)

"Každá žena si zaslúži špeciálny deň pre seba, ale aj špeciálnu starostlivosť." 

Permanentku na cvičenie

Chodí na jogu, pilates, jumping, zumbu či do posilňovne? Výber je jasný. Permanentka! Ak nemá čas na presuny do fitka, alebo sa v blízkosti jej domova žiadne nenachádza, prípadne sa hanbí cvičiť na verejnosti, ale chce sa konečne rozhýbať, aj pre ňu existuje riešenie – online portály na cvičenie.

 

Knihu

Knihou nikdy nič nepokazíš. Baví ju krimi, romantika či biografie? Alebo radšej lúšti krížovky? Rada si všetko zapisuje? Dajú sa kúpiť krásne zápisníčky. A ak rada varí, aj receptáry s prázdnymi stranami len pre jej recepty.

Oblečenie

Pokiaľ dobre poznáš jej vkus, choď do toho. Ak nie, opäť sa dá kúpiť darčeková poukážka do jej obľúbeného obchodu.