Účesy k vode podľa hviezd

Účesy k vode podľa hviezd

Katie Stevens

Herečka, známa najmä ako novinárka Jane Sloane zo seriálu The Bold Type zvolila rozcuchaný drdol, aby jej vlasy nezavadzali pri opaľovaní, ale ani vo vode.

Jennifer Lopez

Táto sexi kosť toto leto oslávila 52 rokov! Vraj plavbou po Stredozemnom mori na luxusnej jachte a navyše, po boku jej bývalého – terajšieho Bena Afflecka. Vlasy na lodi príliš neriešila, nechala ich rozpustené a vietor spravil svoje.

Reese Witherspoon

Rozpustené vlasy, klobúk, okuliare – takto by sme sa mali vydať k vode všetky. Pekne chránené pred ostrými slnečnými lúčmi.

Lady Gaga

Speváčka sa sa na tejto fotke snažila napodobniť morskú vílu a odhalila pritom svoje krásne krivky a dlhé rozpustené vlasy, ktoré nechala len tak voľne povievať vo vetre.

Emily Ratajkowski

Modelka s božskými krivkami príliš účes na pláži nerieši. Popri polročnom synčekovi má asi aj tak čo robiť, tak jej to nezazlievame. Aspoň si však svoje vlásky chráni pod slnečníkom.

Emilia Clarke

Anglická hviezda, ktorú preslávila úloha Daenerys Targaryen v seriáli Game of Thrones si užívala dovolenku na jachte v Taliansku. A ani ona účes neriešila. Vlasy zopla do ležérneho copu a hotovo.

Kristen Bell

Toto je to pravé leháro. Vyvalená na ležadle, vlásky úplne schované pod klobúkom a drink v ruke.

Hailey Bieber

Modelka a manželka speváka Justina Biebera prílišné stylingy na dovolenke tiež nerieši. Rozpustené vlasy, klobúk na hlave, žiadny make-up, len oddych.

Gigi Hadid

Topmodelka si užíva vodu a slnečné lúče plnými dúškami, vlasy zopnuté v jednoduchom drdole má mokré od čľapotania sa vo vode s takmer ročnou dcérkou Khai, ktorú vychováva spoločne s partnerom Zaynom Malikom.

(Ne)ber si príklad z hviezd

Radšej sa riaď našimi odporúčaniami a tvoje vlasy po lete nebudú vyzerať ako vyschnutá kvetina:
1. Chráň ich pred slnkom – klobúkom alebo ochranným sprejom.
2. Po každom kúpaní vlasy umy regeneračným šampónom a ideálne tiež ošetri kondicionérom určeným na letnú starostlivosť.
3. Vyhni sa fénovaniu, žehleniu, natáčaniu vlasov.
4. Nezabúdaj na pitný režim.
5. Podpor zdravie svojich vlasov zvnútra – napríklad vitamínmi na vlasy Bloom Hair, ktoré ich posilnia, dodajú im lesk a podporia ich rast.